Finn Nielsen sørger for at vandbrættet på klubhuset får lidt beskyttelse, så det kan klare vinterens slid. Bådelaugets ekstra rum, som deles med Smakkelauget er blevet rengjort og alle ting fået deres rette plads på hylderne. Fotos: Richard Jensen
 

Stor opbakning af frivillige på vores arbejdslørdag i september måned

Af Richard Jensen
Redaktør af foreningsbladet Laugsnyt

Dejligt at se så stort et antal fremmødte medlemmer - alle villige til at give klubhuset en overhaling inden vinterens komme.

Det at være medlem af en forening forpligter også til, at give en hånd med i den udstrækning, man kan klare. Det er nok kendetegnende for mange foreninger i dagens Danmark - ikke kun for vores eget lille bådelaug, men der er flere og flere foreningerne, hvor man helst ikke ønsker at bidrage med frivilligt arbejde.

Nysted Bådelaug er heldigvis blevet bedre til at arbejde sig ud af denne gruppe. Medlemmerne fatter selv pensler, koste og rengøringsværktøj, og sørger for, at klubhuset er klar til den kommende vinter. I år med rigtig mange frivillige hænder.

Flere og flere foreninger indfører brugerbetaling for dem, der ikke ønsker eller ikke kan hjælpe til. Jeg personligt håber ikke, at dette skridt skulle blive nødvendigt, men skal klares på frivilligt basis. Der er jo også flere medlemmer, der i forvejen udfører et stort frivilligt arbejde i form af andre ting i foreningen, som man ikke lige ser, men får det hele til at fungere i hverdagen. Mange tak til alle disse "usynlige hænder", der gør en stor indsats.

Efterfølgende blev der fortæret en lettere frokost med smørrebrød, øl og snaps, til dem, der havde afsat denne formiddag i klubbens regi.