Dagens fiskere i livlig snak på havnen. Mange kom for at redde sig en gratis hornfisk, som blev delt rundhåndet ud, til aftensmaden. Foto: Jan Marcussen

Hornfiskekonkurrence 2013

Af Richard Jensen
Redaktør af Laugsnyt - 11. maj 2013

Hornfiskekonkurrencen 2013 løb af stablen lørdag den 11. maj kl. 9.00-12.00. Der var 11 deltagere, fordelt i fem både med bådførerne Richard Jensen, Ole Wiberg, Brian Bladt, Tommy Frederiksen og Svend Jensen.

Fint vejr med en lille smule blæst og let overskyet. Der blev i alt fanget 104 flotte hornfisk. Efter vejning og optælling var der præmieuddeling og frokost. 1. præmie på 500 kr. gik til Rene Petersen med 20 fisk. 2. præmie på 300 kr. til Alex Jensen med 18 fisk og 3. præmie på 200 kr. til Johnny Petersen med 16 fisk. Finn Pyndt og Søren Murer fik begge trøstpræmie på 50 kr. for færrest fisk, nemlig 2 hver. Præmien på en flaske brændevin for bådførerne gik til Richard Jensen.

Frokosten bestod af røgede hornfisk, som sædvanen tro, var blevet røget af Preben P. Jensen og Daisy Jensen sørgede for, at alle de grønne ben var blevet fjernet. Tak til begge. Til dessert eller efterret var der kaffe og ostemadder, som blev serveret af Joanna, også en stor tak til Joanna.

Hornfisken var lidt senere på vej i år, så det var på et hængende hår, at der kunne leveres hornfisk til vores konkurrence, ellers måtte man finde på en anden menu. Jesper Brylle fangede dem et par dage før.