Sensommerfest med sprød svær

Af: Joanna Marcussen og Sonja Slot

Den 24. august kl. 14.00 løb vores sensommerfest af stablen. Det var - traditionen tro - samme menu som sidste år, nemlig spidstegt gris med alt i tilbehør, og vejret var det skønneste solskin og næsten ingen vind.
45 deltog i arrangementet, hvor prisen var sat til 150 kroner pr. deltager. Man spiste til hyggemusik, leveret af Freddy Hansen. Grisen var igen i år fra slagter Gert Severinsen - atter vellykket med masser af sprød svær. Tilbehøret var leveret af Brian.
Efter kaffen og cognac’en var der musik og dans til ud på aftenen, så alle kunne få sig en svingom med sin borddame/-herre, eller måske sin medbragte ægtefælle.
Festudvalget takker for god ro og orden, samt tak de hjælpsomme sjæle, der gav en hånd med ved oprydningen - altid rart med en ekstra hånd.
Der var ikke de store skader eller fald fra deltagerne, ingen brækkede arme eller ben og næsten ingen buler i ansigterne. Det eneste man kan beklage var, at vores festtelt efter nedtagningen var blevet henlagt oven på et af modelskibene på lageret, som blev skadet en hel del, nogle brækkede master og lignende. Der bliver en del reparations-arbejde til modelbyggerne i vinter.