Dagens vinder Rene Pedersen og næstformanden Tommy Frederiksen, der stod for dagens konkurrence og sørgede for, at ingen snød med tallene. Foto: Richard Jensen

Rene Pedersen scorer 1. præmien for tredie år i træk

Af Richard Jensen - Redaktør af Laugsnyt

Den 16. maj i år blev den årlige hornfiskekonkurrence afholdt i Nysted Bådelaug.

Der var 18 tilmeldte fiskere, fordelt på 8 både, som var stillet til rådighed blandt Bådelaugets medlemmer. Der blev fanget 80 hornfisk ialt.

Vejret var gråt med lidt sol og let til frisk vind fra sydvest.

1. Præmien blev vundet af Rene Pedersen med 15 fangede fisk.

2. Præmien blev vundet af Alex Jensen med 10 fangede fisk. Samtidig vand
   
han præmie for den største hornfisk.

3. Præmien blev vundet af Sune og Christian Pyndt med 8 fangede fisk hver. Christian 
    Pyndt vandt desuden præmien for dagens anden form for fisk.

Skipperpræmien for flest fangede fisk i båden gik til Richard Jensen, som vandt en flaske brændevin, der blev delt med konkurrencens deltagere.

Efter prisuddelingen gik man over til frokosten som traditionen tro bestod af sild, hornfisk og gammel ost, øl og brændevin.

Preben Hansen havde stået for røgningen af hornfisken. Festudvalget med flere, sørgede for at alle de grønne ben var fjernet. Tak til alle dem der er med til at gøre denne dag til en hyggelig og festlig dag.

Flere besøgende på havnen fik hornfisk på menuen, da ikke alle deltagere ønskede at rense og hjembringe dagens fangst. En god tradition, så andre kan få glæde af gratis fisk på bordet, så ikke fangsterne går til spilde. Flere kom og afhentede fisk efter aftale.