Bestyrelsen svinger sparekniven:

Dagli’Brugsen er blevet leverandør af øl og vand

De faldende salgstal i klubbens omsætning af øl og vand kan få vores udsalgspriser til at stige igen. Er vores medlemstal dalende eller er de pludselig ikke tørstige længere? Nej, vores medlemstal ligger støt på omkring 140-150 medlemmer og er en smule stigende efter tilgang af nye, aktive medlemmer fra Smakkelauget.

Sagen er den, at stigende omkostninger fra vores hidtidige leverandør i Maribo har fået overskuddet på salget af drikkevarer til at dale.

Bestyrelsen har arbejdet på en løsning i nogen tid, så salgskurven kan blive opadgående igen. Løsningen er jo at finde en billigere leverandør.

Forhandlingen med Dagli’Brugsen i Nysted vil give et pænt overskud, da indkøb af øl og vand er en hel del billigere, men de kan ikke levere til vores adresse på Strandvejen. Vi må selv hente varerne i forretningen. Skulle man så hente det i egen bil, eller måske skulle Bådelauget indkøbe en trailer - en ekstra udgift for laugets omsætning og medlemmer.

Nysted Smakkelaug har tilbudt at stå for leveringen af øl og vand hver fjortende dag. Flere af medlemmerne har i forvejen en trailer. Smakkelauget skal selvfølgelig ikke gøre det gratis, men vil få en lille del af overskuddet. En billig løsning for Bådelauget og et godt tilskud til Smakkelaugets arbejde med renovering og vedligeholdelse af deres både.