Nu skal der tænkes i nye baner til næste års sommerfest:

Er det den sprøde gris eller måske prisen, der gav mindre tilslutning i år?

- eller er det arrangementet, der har overlevet sig selv. Måske skal der nytænkning til, for at medlemmerne skal bakke op om klubbens sommerarrangement.

Den årlige sommerfest i Bådelauget i august måned var med færre antal deltagere, end i de foregående år. 32 personer var tilmeldt til den grillstegte gris fra Nysted Slagteren.
Spørgsmålet er, om det var prisen for menuen eller om det er medlemmerne, der ønsker en anden festmenu, skal der tænkes i nye baner til næste år, hvor sommerarrangementet skal afholdes.
Det kunne måske afvikles med ”Grill selv”, hvor man selv medbragte sit grillkød eller sit smørrebrød, så kunne tilbehøret og drikkevarer købes i Bådelauget.
En succes kan jo af gode grunde ikke gentages, men man kan skabe en ny succes med et andet, nyt og måske bedre arrangement.
Sommerfesten var ellers blevet offentligtgjort på flere forskellige sociale medier, blandt andet på mail, Facebook, hjemmeside og på opslagstavlen.
Sideløbende var der arrangeret tur til Bakken af Stubberup Bådelaug, og det er selvfølgelig komplet umuligt at være to steder på en gang, selv for de bedste.
Det kan også lægges sidst i august måned som i de tidligere år, hvor der har været arrangeret sommerfest.

-red.