Renlighed burde være en dyd for de fleste:

Ekstra rengøring efter toiletbesøg

Når byens borgere eller besøgende turister gæster vores by og havn med deres firebenede følgesvende, er det ikke altid, at de får samlet deres efterladenskaber op, og det er selvfølgelig noget værre griseri.
Det er det samme, der gør sig gældende på  de to toiletter tilhørende Bådelauget, hvor en eller flere trængende brugere, ikke er nået helt hen til kummen, rammer enten ved siden af, eller besørger ned af kummens ydersider og på undersiden af toiletbrættet.
Uheld kan jo forekomme for de fleste, hvad enten man nu har en dårlig mave, eller har sprunget sit normale toiletbesøg over tidligere på dagen. - Det tror jeg nok de fleste har oplevet.
At forlade toilettet i denne tilstand er en uforskammethed og i allerhøjeste grad utilgiveligt, - at overlade sit lille uheld til den næste trængende, der har et ønske om at benytte toilettet.
Brug de toiletbørster, der er placeret ved siden af toilettet og vask det af, hvis du har været uheldig. Det er ikke meningen, at andre skal rydde op efter dig.
En enkelt gange blev et af toiletterne låst af, med påskriften ”Ude af drift”, da det var godt og grundigt overskidt! Det krævede et større og grundigere indgreb med flere kraftige rengøringsmidler, inden det var brugbart igen for trængende brugere.

-red.

PS! Der skulle egentlig have været et illustrerende billede til denne artikel, men det er blevet bortcensureret af redaktionen, da det kan virke anstødende og ubehageligt.