Referat af bestyrelsesmøde den.10. april 2024


1. Godkendelse af referat fra sidste møde:
Referatet blev godkendt og underskrevet.

1. Valg af referent: 
Alex Jensen blev valgt til mødets referent.

3. Regnskab for port:
Regnskabet for ny port i værkstedet blev gennemgået og skyldig saldo d.d. er DKK.8.867,40 indkøb af port var DKK.28.476,- så en pæn del er nu tilbagebetalt til Bådelauget.

4. Spånsuger:
Benny Svendsen havde undersøgt hvad en ny og kraftig spånsuger der kan klare sug fra både sav og høvl og første model kostede den svimlende sum af DKK.133.000,- eksklusiv moms, så der undersøges om en billigere model som kan klare det. Benny Svendsen kikker på den model han selv har i kælderen af hans eget værksted som er med 3 poser, vi har kun behov for 2 poser så prisen undersøges nu for denne model, Palle Olsen havde kendskab til en anden model som står i værkstedet på hans gamle arbejdsplads som han ville undersøge mærket på og samtidigt få en kop kaffe sammen med gamle kollegaer.

5. Indkommende forslag:
Der var indkommet et forslag fra Maskinmesteren om at behandle den dårlige omtale blandt få medlemmer af Bådelauget om at Smakkelauget får betaling for transport af øl til foreningen, medlemmerne mener at det skal gøres uden beregning.

Vi enedes om at finde en løsning på det engang i fremtiden og foreløbig overhører deres kommentarer. Flere medlemmer af bestyrelsen mente dog at omtalen var blevet lidt bedre efter Bådelaugets generalforsamling hvor aftalen om transport af øl igen var oppe og vende.

6. Eventuelt:
Anne Svendsen annoncerede en udflugt den. 27. juli kaldt Jolledag hvor Bådelaugets medlemmer vil lave en udflugt til Lindholm eller Stubberup med medbragt madkurv i private joller og vi var enige om at Smakkelauget ville støtte udflugten med Smakkejoller dog kun med skippere som havde bestået sejlprøven.

Oldermanden oplyste at vi endnu ikke havde modtaget tegninger fra Arkitekt Phillip Rasmussen som vi har betalt for, men vil tage en snak med ham på et senere tidspunkt.

Anne Svendsen oplyste at et møde med Ole K Larsen og Maritim Kulturel Forening angående projekt Lodstårn finder sted den. 17. april kl. 17:00

7. Spisning:
Der blev i dagens anledning grillet pølser.

Næste bestyrelsesmøde bliver den. 10. juli 2024 kl. 14:00