Nedslidt bro renoveres:

Smakkelaug renovere bro:

Smakkefolkene lægger nyt brodæk

Smakkefolk lægger nyt brodæk på nedslidt bro på Nysted Havn. Tak til alle medlemmer som gav en hånd med. Det tog seks arbejdsdage, at lægge nyt brodæk på, men så holder den også i mange år igen.Se videoen fra BV Foto, Nysted, herunder:

Se videoen på dette link:

smakkelaug byggeri af maritimt værksted

Smakkelauget skaber nyt projekt:

Maritimt byggeri godkendt af Bådelaug

Det 4. skitseforslag er nu blevet færdiggjort fra tegnebrættet og er blevet offentliggjort og skal afsendes for en byggeansøgning i Guldborgsund kommunen.
​Skitseforslaget er udarbejdet af laugets oldermand Richard Jensen og viceoldermand Benny Svendsen. Forslaget er den 23. april 2018 forkastet af GBS kommune. Vi giver ikke op, siges der fra Smakkelauget og arbejder videre med deres planer.

rejepilleri nysted smakkelaug

Terapi for de fingernemme:

Fingerfærdighed og tålmodighed blev sat på prøve til Smakkelaugets rejepilleaften

At pille disse små fyre kan sætte ens tålmodighed og fingerfærdighed på prøve, men en dejlig og lækker spise er det.
Nysted Smakkelaug havde i september måned indkaldt sine medlemmer til klubaften og rejepilleri, hvor der denne gang var 24 tilmeldte deltagere.

Læs mere

smakkejoller nysted smakke thorkild høeghs mindelegat

Smakkelauget trækker igen i arbejdstøjet:

Endnu en smakkejolle bliver renoveret og bevaret af Nysted Smakkelaug

Smakkelauget har erhvervet en ældre træjolle med forskellige mangler, blandt andet mangler der dørk, mast og sejl, som ikke forefandtes hos den tidligere ejer.
Den er bygget af lærk på ege, og er frisk i træværket, bygget omkring 1930’erne, men der har ikke kunne skaffes flere...

Læs mere