Anne Svendsen agerede en hurtigflyvende heks ved grillarrangement Sankt Hans aften i Bådelauget. Foto: Richard Jensen

Der var roser til det nye festudvalg:

Heksene måtte have regntøj og sydvest på inden deres årlige flyvetur til Bloksbjerg

En årlig begivenhed til Sankt Hans aften er jo grill, bål og midsommervise, som kan synges til forskellige melodier, bl.a. Kim Larsens dejlige melodi.
Nysted Bådelaug havde i år udvidet deres arrangement med medbragt mad eller grill.
Kaffe med hjemmebagte æbleskiver kostede en rund ti’er, og ønskede man sig en lille ”Svupsak” til, kunne den da også købes for en ti’er.
Bordene var flot pyntet med dug, blomster og små figurer af aftenens hovedperson nemlig ”heksen”, som efterfølgende kunne erhverves for en pris af 75,- kroner pr. stk. Det var Anne Lise Jensen, som havde produceret de flotte heksefigurer.
Antallet af deltagere denne aften kunne ønskes højere, men 25 personer havde indfundet sig til arrangementet for at hygge sig nogle timer inden der skulle ses bål, som blev tændt ved Roklubben kl. 22.00. Bålet fængede ikke rigtigt i det våde og blæsende vejr, og måtte have tilført lidt ekstra brændstof, men forblev dog som dagens eneste fuser.
Anne Svendsen agerede hurtigflyvende heks under aftenens sang af Midsommervisen med kost, stribet hat og høj sangstemme.
Nogle deltagere mente dog, at riskosten kunne passe til flere ikke navngivne personer på Strandvejen. Næste år skulle der måske produceres flere af slagsen til uddeling, blev der sagt med et lille smil på læben, og til stor morskab for gæsterne.
Det springende og eksploderende festfyrværkeri fløj samme vej som heksene, i østlig retning, mod Bloksbjerg.
Tak til Festudvalget for et godt og flot arrangement, som sagtens kan trække flere deltagere til, næste år.

-red.